Ha az egészségünkről van szó sokszor különböző gyógyszerek vagy növényi készítmények használatával próbáljuk szinten tartani. Viszont nem is gondolnánk, hogy egészségünk megőrzése mennyire roppantegyszerű módszerhez is köthető. Ez nem más mint a rendszeres vízfogyasztás éhgyomorra.

A japánok már több évszázada gyakorolják ezt a technikát számos egészségügyi problémák gyógyítására. A vízfogyasztás segít hosszútávon karbantartani az egészségünket.

Számos egészségügyi problémára jelenthet megoldást, mint a fejfájás, izomfájdalmak, aranyér, cukorbetegség, székrekedés, epilepszia, hányás, gyomorhurut, menstruációs zavarok, rákosmegbetegedések stb. és még sorolhatnánk.

Azért az fontos leszögezni, hogy nem egy pohár víz fogja meghozni a javulást, hanem hosszú többnapos és rendszeres vízivás. Vannak esetek amikor tovább tart mire a vízkezelés elkezdi megmutatni hatását, de az eredmény nem marad el.

A víz képes kimosni az összes méreganyagot a szervezetünkből, megtisztítja minden szervünket. Minél gyakrabban kell mosdóba mennünk annál jobb, gyorsabban távozik a méreg szervezetünkből. A vízfogyasztással nem tudunk kárt okozni!

Tipp:

Ébredés után (még fogmosás előtt) igyunk meg 4 pohár (4×160 ml) vizet. Majd fogmosás és utána 45 percig nem szabad enni és inni. 45 perc után jöhet a normális reggeli és a hozzá szükséges innivaló. Étkezések után 2 órán keresztül ne igyunk vagy együnk semmit.