Az ezüst-kolloid évekig titokban tartogatta hatását egy neves gyógyszergyártó cég miatt, hiszen mindent megtettek annak érdekében, hogy ne lásson napvilágot ez a „csoda szer”. Ugyanakkor egy kérdőív – amely az ezüst-kolloid hatékonyságára vet fényt – megdöbbentő eredményeket mutatott.

Az ezüst-kolloid a szervezetben úgy hat, mint egy katalizátor. Képes blokkolni olyan enzimeket, amelyeket a baktériumok, vírusok és gombák táplálkozások során hasznosítanának. Továbbá megakadályozza azt is, hogy a kórokozók oxigénhez jussanak, így a fejlődésük nem csupán lelassul, hanem meg is áll.

Képes a rákos megbetegedésekkel is felvenni a harcot. Sőt, nagyobb százalékban mutat javulást az ezüst-kolloid, mint a sugár vagy kemoterápiás kezelések.

Vízzel keverve képes megszűntetni a fejfájást és gyógyírt jelenthet a migrénre is. Allergiára is tartós és jótékony hatást mutat, illetve a testsúlygyarapodást is megakadályozza.

A legerősebb fertőtlenítő és immunerősítőszer egyben. A legjobb az, hogy teljesen megfizethető áron lehet hozzájutni patikákban vagy gyógynövényboltokban.