A csicseriborsót szinte minden ételhez könnyű kombinálni valamilyen formában. Szerencsére már olyan jól elterjedt, hogy szinte bárhol kapható és egészségünkre is számtalan jótékony hatással bír. Na de mivel? Iszonyatosan magas a tápanyagtartalma. Fehérje- vas- és foszfortarta...
A csíra fogyasztásának számtalan jótékony hatása van, amelyet képesek gyakorolni az emberi szervezetre. Ugyanakkor fontos odafigyelnünk a forrásra, hogy az valóban megbízható és fogyasztásra alkalmas. A WHO szerint a csírák közepes kockázattal bírna, hogy a fogyasztásukról van s...
A hűvösebb időkben – különösen télen – érdemes a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag csírákat fogyasztani, mivel ilyenkor kevesebb a friss zöldség és gyümölcs. A csírafogyasztás viszont igényel némi elővigyázatosságot, még akkor is hogyha jó hatást gyakorol az egészségünkr...